Pazarköy Mehmet Ali Yüceer Ortaokulu

Vizyon: Teknolojinin yenilikleriyle donanmış, vatanına milletine faydalı, hoş görülü ve özgürlüklerinin sınırını bilen bireyler yetiştiren bir okul olmak.

Misyon: Gelişmelere açık, devletine ve milletine bağlı, üretken ve ürettiğini paylaşabilen bireylerin yetişmesini sağlamaktır.

Başarılar: * 2010 - 2011 Eğitim Öğretim Yılında Eğirdir Süleyman Demirel Ortaokulu tarafında düzenlenen Matematik Olimpiyatı Yarışmasında ferdi ve grup olarak okulumuz 1. olmuştur. * Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nce, 2013 yılı 12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen kompozisyon yazma yarışmasında okulumuz 8. sınıf öğrencisi Zehra ÇETİN 1. olmuştur. * 29 Ekim 2017 tarihinde İlçemiz Eğirdir genelinde Ortaokullar arasında yapılan "Cumhuriyet" konulu şiir yarışmasında okulumuz öğrencilerinden 7 / A sınıfında öğrenim gören Esra DOĞAN birinci olurken, 6 / B sınıfında öğrenim gören Canan PASLI ise ikinci olmuştur. * 23 Ekim 2018 tarihinde ilçemiz Eğirdirde yapılan Cumhuriyet Koşusunda Bireysel değerlendirmede 8. sınıf öğrencimiz Ramazan GÖKASLAN birinci olmuştur, takım değerlendirmesinde okulumuz ikinci olmuştur.

Saatler: 08.50- 15.00
Isınma: Kaloriferle ısınmaktadır.
Lojman: 4 - Okulumuz bahçesinde 4 daireli lojmanımız bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - SABİT 0 246 325 75 09 CEP 0506 315 71 69

WEB - https://pazarkoyoo.meb.k12.tr

Adres - PAZARKÖY KÖYÜ AŞAĞI MEVKİİ 11 NOLU SK. PAZARKOY ORTA OKULU BLOK NO: 20 EĞİRDİR / ISPARTA

Öğretim Şekli :Taşıma merkezi olan okulumuz normal eğitim vermektedir.

Yerleşim Yeri - Köyde son nüfus sayımına göre 399 kişi yaşamaktadır.

Ulaşım Isparta´dan kalkan dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Eğirdir ilçe merkezine 25 km., Isparta il merkezine 65 km. uzaklıktadır.